Welkom

Advent

AdventIn vier weken bereiden we ons voor op de komst van het licht in de wereld. De liturgische kleur van deze periode is het paars van de verwachting.

In deze periode vieren we zoals gebruikelijk de eucharistie op zondagochtend. Op zaterdag 21 december vieren we de inmiddels traditionele "Lessons and Carols" met een groot projectkoor.

Zondag 1 ... Lees verder>>

Hemels: vespers en evensongs in het najaar

Muziek en in het bijzonder liturgische muziek kan je het gevoel geven even in de hemel te verkeren. In de oud-katholieke ... lees verder>>

Kinderkerk seizoen 2019-2020

Na een succesvolle start vorig jaar is er ook dit jaar een keer per maand kinderkerk, in de regel op de laatste zondag van de ... lees verder>>

Welkom op de website van onze parochie! 

Een kleine parochie, dat wel. Een kleine gemeenschap van mensen die zich willen laten leiden door de woorden van het Evangelie. Al sinds de Reformatie komen hier mensen samen die in het luisteren naar de woorden van de Bijbel, het breken van het brood, het delen van de beker en de ontmoeting met elkaar, de ontmoeting met God willen aangaan. 

U bent welkom op onze website, maar net zo goed welkom in ons prachtige kerkje op het Bagijnhof. 

 

We doen ons uiterste best om de website up-to-date te houden. We vinden het dan ook leuk om uw reacties te horen of te lezen. Ziet u hiervoor de mogelijkheden onder Contact. 

Robin Voorn, pastoor

 

 

Oud-Katholieke parochie HH Maria en Ursula, Bagijnhof 21, 2611 AN Delft

 Techniek: Sync. Creatieve Producties