Digitale retraite in de Veertigdagentijd

Zoals elk jaar stellen de Nederlandse en Vlaamse jezuïeten ook dit jaar weer een digitale retraite beschikbaar voor de Veertigdagentijd. Voor deze retraite kan men zich inschrijven via: www.ignatiaansbidden.org.

Wie zich hiervoor inschrijft, ontvangt gedurende de hele Veertigdagentijd dagelijks een korte Schrifttekst met een aantal suggesties voor gebed en meditatie. Vorig jaar deden een aantal parochianen mee. Na afloop van de Meditatieve Missen op woensdagavond, kwamen we in de Nicolaaszaal bij elkaar om onze ervaringen te delen. Dat bracht ons vijf avonden met mooie en intense gesprekken. Een prachtige verrijking van de Veertigdagentijd! 

Daarom ook dit jaar weer de uitnodiging aan iedereen om hieraan mee te doen. Ken je iemand in je omgeving voor wie dit ook een aanrader zou zijn? Nodig ze dan van harte uit! 

De data van de bijeenkomsten dit jaar zijn: 4, 11,18 en 25 maart en 1 april. De Meditatieve Mis begint om 19.30 uur en de retraitegesprekken om ongeveer 20.15 uur. Zowel de mis als de retraitegesprekken zijn ook los van elkaar te bezoeken. Van harte welkom!

Oud-Katholieke parochie HH Maria en Ursula, Bagijnhof 21, 2611 AN Delft

 Techniek: Sync. Creatieve Producties