Kerst 2019

In de donkerste dagen van december vieren we het feest van het licht in de duisternis. Dat licht willen we graag delen, en we nodigen u dan ook van harte uit om het feest met ons mee te vieren! We vieren op verschillende momenten en op verschillende manieren. We verwachten niets. We zijn er gewoon en we vieren feest. Waarom en waarvoor u komt maakt ons niet uit - het is feest en iedereen is welkom!

A festival of nine lessons and carols

Zaterdag 21 december, 20:00h

De inmiddels traditionele Lessons & Carols met een groot projectkoor onder leiding van Petra Weijers met Jeroen de Ridder aan het orgel. Ook dit jaar weer een mooie mix van samenzang en traditionele Engelse Carols waarmee we door lezingen en gebeden Kerstmis tegemoet vieren. 

Kerstkabaal

Dinsdag 24 december, 16:30h

Op Kerstavond om 16.30 uur weer onze jaarlijkse kerstviering voor iedereen die zich jong voelt. Kinderen, ouders, grootouders en wie maar wil is welkom om te komen luisteren naar het mooie kerstverhaal en vooral heel veel en heel hard te zingen. Na afloop warme chocolademelk!

 

Kerstnachtmis

Dinsdag 24 december, 21:15 / 21:30h.

De viering van de geboorte van onze Heer beginnen we op Kerstavond om 21.30 uur met de Nachtmis. Vanaf ongeveer een kwartier voor aanvang is er samenzang en na afloop een gezellig hapje en drankje in de Nicolaaszaal.

 

Oud-Katholieke parochie HH Maria en Ursula, Bagijnhof 21, 2611 AN Delft

 Techniek: Sync. Creatieve Producties