Delftse bijbelquiz

Op 28 oktober organiseert de Delftse werkgroep van het Nederlands Bijbelgenootschap voor de tweede keer een Delftse bijbelquiz, de plaatselijke variant op de Nationale Bijbelquiz. Hieronder de gegevens zoals wij die toegestuurd kregen.

 

Test je bijbelkennis met de bijbelquiz op maandag 28 oktober

Wat? Een bijbelquiz met dezelfde opzet als de Nationale Bijbel Quiz op TV, alleen met een andere inhoud. 

Hoe? Deelnemers spelen alleen of in een team en beantwoorden in een aantal ronden meerkeuzevragen. Een team kan van verschillende omvang zijn omdat uiteindelijk het groepsgemiddelde meetelt. 

Voor wie? Iedereen vanaf ongeveer 12 jaar, die graag zijn bijbelkennis wil testen en vergroten, samen met andere Delftenaren. Je kan een team vormen met bijvoorbeeld je mede-catechisanten, buurtgenoten, leden van je eigen kerk, je collega’s, je bijbelkring, leden van je kerkenraad etc.

Wanneer? Maandagavond 28 oktober, van 20.00 tot 22.00 uur. Zaal open vanaf 19.30 uur, de koffie/thee staat dan klaar.

Waar? In de Hofkerk, Cort van der Lindenstraat 1, Delft.

Opgeven? Dat kan als groep, of individueel. Het is niet verplicht je op te geven. Opgeven kan bij A. de Visser, tel: 015 - 785 07 36 of 06 - 15 36 27 88; e-mail: a3devisser@telfort.nl

Organisatie? De bijbelquiz wordt georganiseerd door de Delftse werkgroep van het Nederlands Bijbelgenootschap. De presentatie van de avond wordt verzorgd door Ds. Fred van Helden en missionair werker René Strengholt.

Oud-Katholieke parochie HH Maria en Ursula, Bagijnhof 21, 2611 AN Delft

 Techniek: Sync. Creatieve Producties