Missie en diaconaatkalender 2014

Met ingang van 2014 houdt de Missie Zendingskalender op te bestaan. De Bisschoppelijke Commissie Sint Paulus OK missie en diaconaat buitenland betreurt dit, omdat de opbrengst van de verkoop elk jaar zeer welkom was om de projecten te kunnen steunen. Het bestuur van Sint Paulus heeft daarom het initiatief genomen om, in samenwerking met de internationale oud-katholieke organisaties in Duitsland, Zwitserland, Oostenrijk en Kroatië, die zich ook met missie en diaconaat bezighouden, een Missie en Diaconaat Kalender 2014 te maken.

Het maken van de kalender bleek veel meer voeten in de aarde te hebben dan oorspronkelijk gedacht. Vandaar dat er geen voorbeeld-exemplaar ter inzage is. Wilt u desondanks toch alvast een bestelling plaatsen in het vertrouwen dat u ook in 2014 weer een prachtige kalender aan de muur heeft?

De kalender is voorzien van foto’s van projecten die door Sint Paulus en/of door de internationale oud-katholieke organisaties gesteund worden. Dit kunnen oud-katholieke projecten zijn, maar ook projecten van onze zusterkerken zoals de Anglicaanse kerken in Afrika en de Filippijnse Onafhankelijke Katholieke Kerk. De foto’s worden begeleid door informatieve teksten. Een aantal projecten zal u bekend voorkomen van onze voor- en najaarsacties of de Vastenacties van de afgelopen jaren. Omdat de kalender in internationaal verband gemaakt is, zullen de teksten in zeven verschillende talen vermeld worden: Nederlands, Engels, Duits, Frans, Pools, Tsjechisch en Kroatisch. Daarmee is de kalender ook een leuk cadeau voor anderstaligen.

Het formaat is ongeveer 30 x 21 cm(breedte x lengte) met een ringband met ophangmogelijkheid aan de bovenzijde. Bij elke dag is ruimte voor notities. De kosten € 8 komen ten goede aan het werk van Sint Paulus. Meer informatie www.stpaulus.okkn.nl. U kunt de Missie en Diaconaat Kalender 2014 bestellen bij Jaap Dawson, onze secretaris.

Bron: de website van Oud-Katholieke missie en diaconaat buitenland Sint Paulus.RV

Oud-Katholieke parochie HH Maria en Ursula, Bagijnhof 21, 2611 AN Delft

 Techniek: Sync. Creatieve Producties