Het nieuwe parochieblad is uit


Ons parochieblad 'De Verkeerde Wereld' (DVW) is weer uitgekomen. Een nieuwe rubriek daarin is: Van het kerkbestuur. Robin schrijft daarover: 

Tot nu toe was er in de DVW nooit een rubriek van het kerkbestuur. Vreemd, want er is genoeg te melden, en wat er in het kerkbestuur besproken wordt is immers een zaak van alle parochianen. 


Naast de meditatie en de pastorale berichten nu dus ook de berichten uit het kerkbestuur die alleen in het blad staan en niet op de website komen. We zijn blij dat we nog steeds een blad kunnen aanbieden met in het hart ervan de vieringen voor de komende twee maanden. Het is gemakkelijk om bij de hand te hebben en daarboven de enige bron van informatie voor wie geen computer heeft. 

Op de website vindt u onder andere de volgende artikelen uit de DVW nieuw aangebracht: 'Koorproject 'Een ster ging op' een nieuwe traditie?' en 'Het verhaal van Ursula' en wat 'nieuwtjes' uit de parochie. Grasduint u eens lekker door de menu's en . . . wellicht lijkt het u de moeite waard om toch ook een abonnement te nemen op ons blad! Klik dan hier. 

Oud-Katholieke parochie HH Maria en Ursula, Bagijnhof 21, 2611 AN Delft

 Techniek: Sync. Creatieve Producties