Welkom

Vieringen in juli: gelijkenissen over het zaad

Vieringen in juli: gelijkenissen over het zaadIn de laatste drie zondagen in juli lezen we hoofdstuk 13 van het Evangelie volgens Matteüs. In dit hoofdstuk staan de gelijkenissen van de zaaier en het zaad - beginnend bij de zaaier, via de werkers, naar het zaad zelf, dat het Koninkrijk in zich draagt.

zondag 16 juli: Matteüs 13, 1-9 (10-17) 18-23 (gelijkenis van de zaaier)

zondag 23 ... Lees verder>>

Vrienden Schuilkerk Bagijnhof

Halverwege het jaar 2015 besloot een groepje enthousiaste betrokkenen bij de Oud-Katholieke parochie hun liefde voor en zorg om ... lees verder>>

Aanmelden kerst-projectkoor "Een ster ging op" tot 15 september

Op 6 oktober 2017 start voor het zesde achtereenvolgende jaar het koor- en stemvormingsproject "Een ster ging op". Een projectkoor ... lees verder>>

Welkom op de website van onze parochie! 

Een kleine parochie, dat wel. Een kleine gemeenschap van mensen die zich willen laten leiden door de woorden van het Evangelie. Al sinds de Reformatie komen hier mensen samen die in het luisteren naar de woorden van de Bijbel, het breken van het brood, het delen van de beker en de ontmoeting met elkaar, de ontmoeting met God willen aangaan. 

U bent welkom op onze website, maar net zo goed welkom in ons prachtige kerkje op het Bagijnhof. 

 

We doen ons uiterste best om de website up-to-date te houden. We vinden het dan ook leuk om uw reacties te horen of te lezen. Ziet u hiervoor de mogelijkheden onder Contact. 

Robin Voorn, pastoor

 

 

Oud-Katholieke parochie HH Maria en Ursula, Bagijnhof 21, 2611 AN Delft

 Techniek: Sync. Creatieve Producties