Welkom

H. Ursula en metgezellinnen - patroonsfeest

H. Ursula en metgezellinnen - patroonsfeestOp zondag 21 oktober vieren we het feest van de H. Ursula, patroon van onze parochie. Bij deze feestelijke viering is de liturgische kleur rood. We lezen uit Jezus Sirach 51, Openbaring 7 en Lucas 12.

 

Meer informatie over onze vieringen vindt u hier. Lees verder>>

Zondagen 7 en 14 oktober: op zoek naar het Koninkrijk van God

Op deze twee zondagen lezen we de eerste helft van hoofdstuk 10 van het evangelie volgens Markus, waar we mensen treffen die het ... lees verder>>

Kijken in de ziel in de schuilkerk

Delft en de TU, Delft en wetenschap; ze horen bij elkaar. Maar wetenschap en de kerk en wetenschappers en de kerk? Die worden ... lees verder>>

Welkom op de website van onze parochie! 

Een kleine parochie, dat wel. Een kleine gemeenschap van mensen die zich willen laten leiden door de woorden van het Evangelie. Al sinds de Reformatie komen hier mensen samen die in het luisteren naar de woorden van de Bijbel, het breken van het brood, het delen van de beker en de ontmoeting met elkaar, de ontmoeting met God willen aangaan. 

U bent welkom op onze website, maar net zo goed welkom in ons prachtige kerkje op het Bagijnhof. 

 

We doen ons uiterste best om de website up-to-date te houden. We vinden het dan ook leuk om uw reacties te horen of te lezen. Ziet u hiervoor de mogelijkheden onder Contact. 

Robin Voorn, pastoor

 

 

Oud-Katholieke parochie HH Maria en Ursula, Bagijnhof 21, 2611 AN Delft

 Techniek: Sync. Creatieve Producties